ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα Clermont Bikes δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και διατέθηκαν στο κοινό για πρώτη φορά το 1983, έκτοτε συνεχίζουν να  εξελίσσονται κάθε χρόνο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά ώστε να διαθέτουν άρτια ποδήλατα για ολοκληρωμένες ποδηλατικές εμπειρίες. Η σωστή σχέση ποιότητας και τιμής όπως και η μακροχρόνια εμπειρία είναι τα βασικά στοιχεία της συνεχούς ανάπτυξης.

Η εταιρεία που κατασκευάζει τα ποδήλατα με το εμπορικό σήμα Clermont Bikes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1955 από τον Γιώργο Γιαννακόπουλο στην πόλη της Ξάνθης, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του δικύκλου και από τότε έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στο χώρο. Το 1970 μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Έχοντας καθολική παραγωγή ποδηλάτων τη δεκαετία του 1980 απέκτησε εξαίρετη τεχνογνωσία και μοναδική εμπειρία και από το 1992 συναρμολογεί ποδήλατα όλων των ειδών με πλήρη γκάμα η οποία ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες.

Διαθέτοντας ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων μπορείτε να βρείτε τα Clermont Bikes σε όλη την Ελλάδα και οι αντιπρόσωποι μας είναι εκεί ώστε να σας εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε αφορά το ποδήλατο σας τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του ποδηλάτου σας.